Min top 4låtar

Vilka av dessa låtar tycker ni om !?

Spara Vs Slösa

                                                                    





Båda e supersnygga men varför ska man betala så mycket när det finns en en men rimligt pris . Jag skulle någ välja den från Hm . Dom båga finns i olika färger .


Vilken skulle ni välja



Puss Puss !

Shoes Rule

Ny kollektion från H&M. Jätte snygga vårskor. Ska passa på och köpa några innan de tar slut!
Här får ni ett titt på de alla!

















Med min storasyster!

Sitter bredvid min syster och myser med musik och kollar på nya vårkläder. Det är massa nytt som läggs upp varje vecka så jag tror jag inte hinner med att följa allt.
Vissa kläder ser helt konstiga ut vet inte hur designen har tänkt sig egentligen. Men det finns även en massa trendiga kläder i favoritliistan. Mycket färgglada kläder!







Våga vara dig själv!

Alla vi människor tycker och tänker olika. Självklart har vi inte samma åsikter om allt. Vilket jag tycker är väldigt bra. Många människor tycker om att följa andra, vågar inte säga vad de tycker. Det är väldigt vanligt att man hamnar i grupptryck, att man omedveten med även medvetet låter andra påverka ens åsikt.

Man ska själklart lyssna på andra och visa respekt men man ska inte glömma  lyssna på sig själv heller. Älska dig själv för den du är och våga uttrycka dig med dina känslor i livet. Glöm inte att våga vara ärliga mot er själva och lyssna på ert hjärta, ni blir värdiga vinnare i era liv.








Pizza time!

Just precis kom pappa in med pizza. Perfekt tid, hade saknat den smaken blev som tröst för mig nu när jag är sjuk. Det var så länge sen jag åt det. Nu sitter jag och min familj runt matbordet och vi ska vräka i oss en massa pizza.
Ha en fortsatt trevlig kväll ni med!











Feber!

Har haft feber hela natten lång. Kunde inte sova för att jag hade en fruktansvärd hosta. Sitter nu framför datorn och spelar stardoll. Jag har tagit på mig en massa lager, ser ut som att jag ska åka till nordpolen!
Undra vart solen har tagit vägen dessa dagar. Det är molnings och grått ute. Trist väder för en som jag, som sitter hemma och är sjuk har denna tråkiga vädret som utsikt hela dagarna. Nä nu måste jag bli frisk!
Vi hörs senare, kram på er så länge!



Villintevarasjuk, villintevarasjuk, villintevarasjuk!

Har inte sovit så mycket på länge. Har nästan fått kramp i ryggen. Vill gå ut med mina vänner som nu säkert har kommit hem från skolan och njuta av den småsoliga dagen. Jag vill bara ut, men det går ju tyvärr inte nu. Visst är det tråkigt att vara sjuk!? Hoppas jag hinner bli frisk innan imorgon så jag kan gå till skolan. Krya på dig Romina!
Vi hörs!












Varma Koppen

Med regnit tråkigt väder utanför mitt fönster sitter jag under en filt på soffan och kollar på nya persiska serier. De har så sjukt bra serier. Vissa av dem är jätte sorgliga men annars är de jätte bra. Det handlar mycket om vardagslivet i landet Iran, väldigt intressant och lärorikt på samma gång. Nu blir det lite soppa innan jag ska titta på del två av serien, Aseman hamishe abri nist.
Kram!






Apricot

Tycker att denna outfiten är jätte stilig att ha på någon fest. Absolut en av mina favoriter, som jag inte skulle tacka nej till. Den aprikosa klännigen bryts med de mörkgråa skorna som gör att klänningen hamnar i topp med alla dess paljetter och diamanter. Ta er ett titt!











Detaljer



















Sjuk!

Usch! Usch! Usch! Tycker verkligen inte om att vara sjuk. Det är det värsta som finns. Att bara sitta hemma och inte göra något. Är helt blek i ansiktet med feber och en hals som vräker mig. Det känns att jag har en såg nerstoppat i min hals, så ont har jag! Saknar klassen min och mitt friska ansikte. Ska läsa min nya bok och vila upp mig resten av dagen. Vi hörs!





 

Helgen min!

Har haft en underbar skön och avslappnad helg. Ni har väl märkt att jag inte har bloggat. Det har vart för att jag har haft en full planerad helg så jag har inte hunnit blogga. Jag ska lägga upp några bilder från min helg.
I Fredags var jag på disco med klasskompisarna.

Lördagen gick åt shopping med mamma med nya inredningsprylar till mitt rum. På kvällen hade jag och min syster Tacomys med film & Körslaget. 
 













Soliga Söndagen gick åt en kort promenad, städning samt en massa kläder som jag har tvättat. Jag åkte även inlineas i solen med min kompis, Linnea.
Jag förberedde mig hela denna söndag inför min nya vecka, men gissa vad som hände mig när jag vaknade imorse! Jo, jag hade feber och fruktansvärt ont i halsen min, typiskt!
 













Min fredag

Ja, jag är väl ärlig och erkänner att jag skäms lite. Jag bloggade nämligen inget igår. Men jag lovar att det nu under helgen kommer bli en del blogg inlägg.
Idag var jag på simhallen och simmade med klassen. Jag älskar att simma men just att packa med sig att och cykla dit tar evigheter. Typiskt att man efter att ha skrivit sig en lista på det man ska ta med sig glömmer något som man kommer på när det är försent. Men när man väl är där vill man inte gå upp från vattnet.

Jag var jätte trött när jag kom hem. Det känndes som om jag skulle kunnat gå och lägga mig direkt under eftermiddagen. Så trött var jag!
Men så blev det inte, när jag kom hem var det bara att byta om och fixa mig till discot i skolan, som jag gick på. Vi hade jätte kul vi i gänget. Dansade en hel del denna fredagskväll. Här får ni se  en bild på mig innan jag skulle åka till discot.
Nääämen nu ska jag sova, är dödstrött, men vi hörs mer imorgon! God natt! 










Prickigt

Har inte vart så trött som jag har vart dessa dagar på länge. Känner att jag bara saknar sol, sommar och värme! Längtar bara till sommarlovet, då jag iår kommer troligen att åka till Iran. Har saknat mina små gulliga kusiner och min underbara släkt jätte mycket!
Men innan dess är det en massa som måste fixas. Det är en hel del i skolan och andra förberedelser. Hann inte ens blogga imorse, gick upp sent så det blev inget blogginlägg. Men jag hoppas allt är bra med er iallafall. Dagens outfit har varit min älskade prickiga skjorta från H&M som jag verkligen älskar. Tycker det är snyggt med prickigt, väldigt trendigt just nu!

Har pluggat för länge hela dagen och nu och ska tillbringa resten av min onsdags eftermiddag med mina vänner. 
Ska dra ut en sväng med dem!
Vi hörs!












Sol

God morgon!
Vilken härlig morgon. Vaknade för några minuter sedan av solsken i ögonen, jätte skönt faktiskt. Ska kila iväg till skolan snart. Har förhör idag på engelskan, vi får väl se hur det går. Ni får väl önska mig lycka till!
Dagens outfit är jeans med en vit spetstopp över den har jag en svart cardigans. Nu ska jag ta cykeln och dra mig mot skolan, vi ses!










Skin Naturals

Jag har fått frågan om vilken dagkräm jag använder och om vilken brunkräm jag använder mig av!
Ingen brunkräm använder jag mig av. Känner att jag inte har någon användning för den heller, jag är nog tjejen som är brun utan sol!
Min dagliga ansiktskräm och rengöringsmjölk är, Garnier. Visst kan det låta konstigt med mjölk i det sammanhanget, men så heter den!
Jag använder just den för jag tycker den passar mig bra. Jag har nämligen en väldigt torr och känslig hud så denna krämen passar mig perfekt. Krämen tillför huden fukt i 24 timmar, vårdar den och gör den sammetlen. Testa den du med!
Jag tycker det är jätte kul när ni ställer frågor. Om ni har några frågor är det bara att fråga på!






Bravo!

Har egnat hela min dag efter skolan att vara med Isabella. En underbar vän som alltid har humöret på topp och kan inte vara något mindre än, snäll. Vi gick en sväng till Berga Centrum och åt glass i värmen. Det var ovanligt varmt ute. Från gårdagens regnväder till dagens solvärme.
Fick en härlig känsla av sommar idag. Det var verkligen på tiden det! Usch, herregud jag känner mig som en tant nu som har inget mer att prata om än just vädret.

Nu ska jag tillbringa resten av kvällen åt att plugga engelska. Dagens läxa är "personliga pronomen", väldigt lärorikt! Visst ska man vara en duktig tjej ibland, eller rättare sagt alltid! Bravo Romina, nu kör vi!







 



Vaken

God morgon!
Nu ska jag till skolan. Har den sega måndags tröttheten inom mig men den går säkert över. Äntligen en ny vecka, en ny dag med nya äventyr! Hörrni, nu kör vi!
Vi hörs senare.











Gårdagen

Igår kom jag hem så sent att jag inte ens hann blogga. Det var bara att mysa framför Tv:en en stund med familjen och sen sova. Jag har hemma hos några vänner till min familj och åt middag. Påväg hem körde vi förbi Max där jag tog och smakade på några av deras favorit efterrätter.
Chingeling!







Gossip girl

I torsdags när jag i stan med min syster köpte vi en massa böcker. Så fort jag har tid så sätter jag mig och läser. Har blivit en duktig flicka jag! Just nu efter all frukost läser jag från en av mina favoritböcker, Gossip girl.
Vissa stycken är så roliga att jag dör. Har inte sett alla serier men böckerna är lika bra de med.
Det är så skönt och läsa när det regnar ute! Iallafall perfekt för min del.
Vi hörs!








Festligt

Älskar glitter och glamour! Det kan göra något extra på kläder och tyger. Det får en annan tyngd i helheten. Just denna klänning tycker jag om. Modellen är enkel men ändå festlig. Kan vara jätte snygg till ett bar vanliga sandaler till någon fest. I LIKE IT!













(Bilderna är från NET-A-PORTER.COM)


Sunday morning

God morgon alla senvaknade läsare!
Har ni märkt så typiskt det är när det är helg, man går upp tidigare än man behöver. Men de dagar man ska gå till skolan vill man sova hur länge som helst.
Nu ska jag iallafall vräka i mig mycket frukost. Frukosten är viktig den och god. Jag älskar att sitta och äta frukost i lugn och ro i många timmar.
Ute är fortfarande vädret "kaos"! Det är molningt och det regnar smått. Ingen människa syns till ute. Alla drapperier är fortfarande nerdragna och ingen vill gå upp. Jag tycker faktiskt om söndagar ibland. Men inte när det regnar. Då blir den ingen vilodag utan dödensdag! Man kan lika gärna gå och dö, så trist blir det.
Men nu ska jag göra denna tråkiga dag till rolig. Det kommer den säkert bli också. Säg mig någon dag jag kan sitta och deppa, never!
Nu ska jag kila iväg innan mitt te på köksbordet börjar kallna.
Chingeling på er så länge!






Sizdah bedar

Igår hade jag en underbar sizdah bedar med min familj. Vi åt en massa gott och umgicks som vi brukar göra fölr det mesta. Typiskt just denna dag var vädret värre än bara skit. Hade sett fram emot soligt väder.
Vi fick tillbringa dagen för det mesta dels inne, men trevligt hade vi nog!
Bilder ser ni här denaför från gårdagen. Då jag slänger sabzen (en av våra symboler som fanns uppdukat på eiden) som tråkade fastna i trädet!












Lördagsgodis!

Varför just Godis på lördagar? Varför inte en tisdag. Whatever! Gott är det iallafall. Just den där lakritsen är en en favorit bland smakerna. Vilka godis sorter tycker ni om? Ska vräka i mig en massa godis och ta en promenad till min farfar. Det är "sizdah bedar" idag. Tretton dagar efter eide nouroz firar man det. Som trettonde dagen efter julafton.
Det ska vi fira idag!
Ha en skön eftermiddag alla!






Vårens färg

Som jag tidigare nämnt är det inne med grönt just nu. Visst är den färgen på trenden snygg. Jag tycker det är jätte häftigt med fjädrar. Det är indanlooken som är inne just nu med. Snyggt som bara den!
Här får ni se några nya bilder på mig. Va tycker ni?
Ha de bra!


 









God morgon!

God morgon alla läsare!
Hoppas att ni har haft en underbar fredagskväll. Själv gick jag upp tidigt idag. Har duschat och städat. Just nu sitter jag med en banan smoothie som jag har mixat med vaniljyogurt, mjölk och banan.
Ha en fortsatt trevlig dag alla läsare!










Grönt

För att få en rikitig vår look . Måste man våga på lite färg. Jag rekomenderar faktis rött, gul, blå,stark rosa & grön till våren . Det kanske kan bli lite för mycket av det goda. Men ibland är det faktiskt lite härligt att få övermatcha lite.


                                                                    




Blus: Joseph, skor: Miu Miu, byxor: Jil Sander, clutch: Commes des Garcons och armband: Vionnet
Visst är det snyggt?- Det tycker jag iallafall!



Clean Converse

Det är en trend att ha converse . Och det flesta ha det. Men det värst är när dom blir smytsiga och ser gamla ut. Men nu har jag ett knep . Lätt och änkel , och ta bara några minuter så får man rena och fin skor som dom va när man köpte dom.




Det enda som behövs är en tandborste och tandkräm och själv klart converse.






Tvätta bort tankrämen och sedan klart !!!


Fredag!

Äntligen Fredag! Dagens datum är ju traditionellt för vissa då man blir lurade nämligen 1 April! Så akta er alla därute. Själv blir jag lurad jämt så denna dag är inte så speciell för min del. Den senaste gången var för några minuter sen när jag kom hem och sen imorse inte märkt att det är fredag idag.

Jag tror till och med vädret driver med oss idag. Som den även gör alla andra dagar om året!
Ikväll har jag och min syster planerat att laga mat tillsammans. Det blir kyckling men om den är en guldfågel, kronfågel eller kungsfågel har vi inte planerat än.


"På torsdag blir det action och på lördag blir det fest,
på fredag är ändå den dagen som känns bäst.
Ge mig då kyckling det gillar jag mest.
Kyckling på fredag, det ända jag vill ha.
Kyckling på fredag då mår man riktigt bra.
Jag vill ha Fredag idag!" 


Ha en trevlig eftermiddag!



RSS 2.0