Sjuk

Tjenare!! Hej ! Idag hade jag jätte mysigt på Ölands DjurPark! Men när jag kom hem så var jag jätte yr! Innan jag åkte till Öland på morgonen så hade jag väldigt hög feber och otroligt ont i halsen! Men nu har det blivit ännu värre! :( Hoppas du får en underbar kväll!

 


Ordning

Hej! Ska börja göra mig i ordning till Öland! Clara ska hämta mig snart ! Jag kommer inte ta med mig min mobil så det kommer någ inte bli några inlägg där! Men jag skriver senare! Hoppas ni ochså få en bra dag!!


Sleep Well!

God Natt! Nu ska jag sova! För imorgon jäller det Ölands Djurpark ! Det var jätte länge sen jag vara ! Ca 7 år!! Ska bli jätte roligt att åter uppleva gammal minne! Längtar! Nu ska jag ta och sova i mitt städade rum! Tack vare Mamma och Armina!


Städning!

Hej! Idag har jag bara ängnat mig åt att städa mitt rum idag!!! Inte städa utan röja om jag ska vara ärligt! Resultatet blev jätte bra! Och mitt rum känns otroligt mysigt!! Förlåt för att inte har bloggat idag!


01:17

Trött Zzzzzz Sitter på soffan och försöker hålla ögonen öppna! Men det funkar ju inte, jag börjar sova varje 10 minuter!! Jag vill inte missa en enda minut av filmen! Ska försätta kolla! Hoppas du får en underbar natt! Min underbara läsare!


Kill Bill

Tjenar underbara läsare
 
 

Förra veckan så började en film från 2003 som vid namnet var Kill Bill, Såklart så kunde jag inte motstå av att börja kolla på den ! Vilken galen film, en av dom bästa jag har sätt! Men det stora problemet vara att filmen slutade mitt i allt för att den var uppdelad i 3 delar! Så idag så ska jag se Volme 2 av filmen! Är hur spänd som hälst!

 

Hoppas ni också har något roligt för er på lördags kvällen !

 

 


Juciy Couture Perfume

Tja! Jag kan inte leva utan min parfym! Älskar den otroligt mycket, både doften och själva märket! Jag har blivit helt och fållet förelskad i min parfym! Så därför rekommenderar jag att man ska ha en sådan parfym!


Good Morning Sweden

Hallo! Jag hoppas ni har haft en fin morgon , min har iallfall börjat väldigt segt! Det började med att jag vaknade med världens värsta hals ont! Och sedan med att jag missade mitt morgon program!! Men nu är allt helt fint! Idag kommer det någ inte bli så mycket ! Kanske en sväng till stranden nu när värdet är så fint ! See you later ! Alligator!


IT GON' RAIN DOWN LIKE BLACK HELL


Otroligt!

Otroligt hur statistiken visa uppåt! Helt galet ! Vill bara tacka er otroligt mycket! Man får en sån energi att skriva merrrra! När det visas positivt! när man te.x bloggade i början så var det väldigt tråkigt för det fanns inte flera en 2 läsare om dagen ! Och det gör allt bara tråkigare! Men nu har allt förendrats!! HAAPPYY


Min Insagram

Hej ! Jag heter rominahamid på Insagram! Jag är så berömde av det! Hur roligt som hälst!! Vem gillar inte Insagram! !SÅ TA OCH FÖLJ MIG!


Marknad

Hallu! Idag var jag och Alva på marknad vi åkte massa karuseller och jag skrek otroligt mycket! Sen så mötte vi Clara ! Så spelade på chocklad hjul! OCH GISSA JAG VANN! Och sen gick vi till glitter och då köpte jag tre armband ! Som passa fint till SOMMAREN!


Hollister

Hej!! När jag var i Stockholm gick jag till Hollister! När man gick in dit så var det som en egen värld! Hur fantastiskt som helst!<3


Stockholm

Hejsan!! Jag har haft det helt underbart har i Stockholm ! Har varit i spa hotell i 4 dagar!! Men nu sitter jag har med min underbara släckt . Och ska har det otroligt mysigt!


Julia In The House

Idag blir det ett snabb inlägg, för jag är med sötaste Julia! skriver mer ikväll!....

RSS 2.0