Rosor Rosor Rosor!

Röd som i rosor. Blå som i viol.

 Min favorit blommor har alltid varit rosor. Det är så himla fint. jag har alltid gillat rosa,vit eller oranga rosor. Jag har inte gillat röda rosor så mycket. Känns lite Boring med rött. Men min syster har precis inrett sitt rum . Hon har tagit en vägg och spikat på två fina tavlor och en ur söt dörr krans ! Super Cute Girl . Det är så sött. Man blir bara glad när man ser dessa frächa fina tavlor ! Så posetivt!


Lördags Snaks!

Äntligen Lördag !

 

Gud vad skönt. Nu är man äntligen ledig efter en veckan sprängt med massa prov . Den veckan har varit väldigt jobbigt men nu känns allt skönt. Min syster har kommit från Göteborg och nu och vi ska mysa framför tv och äta massa nyttigt och fräscht snacks! Jag är säker på att det blir en fin fin helg .

Sun was here!

Gud vilket underbart väder vi har fått. Man mår bara bättre av det. Love it! Nu får man ta fram sina solglasögon, vår jacka och såklart conversen ! Man blir mer positiv när vädret är så soligt.

Min fina läsare jag hoppas ni får en underbar fredag och vi syns senare !Tog denna fina gammla bilden ! <3


Vogue with Gold

                                                                                         

Jag älskar värkligen denna bilden. Felt fantastiskt. Vogue har alltid varit något med nya fräscha nyheter om mode. Jag själv väljer min egen väg när det gäller kläder. Men det är inte fel med inspiration .20:27

Heej !

Jag har haft fullt upp så jag har inte hunnit med att skriva !!! MÅSTE SKÄRPA MIG !!! Men nu ska jag ta och kolla på Elsas Värld har missat massa av det !!!JAG LOVAR ATT JAG SKRIVER MERA SENARE!!

RSS 2.0