Hetta!

Gud! Jaaa Herregud! Det är ju sommar ute ju. Varmt som bara den. Man kan inte ens sätta sin fot utanför dörren då svettet börjar rinna ner från pannan. Idag eftermiddag åker jag och min kära klass på klassresa. Resan tar oss till en "by" och ingen hollywood är planerat för denna gången.
Tänk vad tiden går fort! Snart slutar jag femman och börjar på högstadiet med en helt ny klass. Tycker om min nya klass den med. Alla såg så glada och snälla ut sist jag träffade nya klassen.
Ikväll kommer alla föräldrar + min syster (som jag har tvingat komma) att befinna sig i byn. Där det ska grillas och gillas och trillas med en massa festligheter. Jag har tömt hela kylskåpet som jag ska ta med mig så inte klassen svälter under ett dygs övernattning. Detta går bara inte att jämföra med Robinsson, vi pratar om en större utmaning! Det sägs nämligen att stugan som vi bor på består av en massa spö...
Nehe, där sattes det tre punkter för om vilka det är ska ni inte få veta nu. Mer om mina nya vänner kommer att presenteras imorgon.

Vi hörs alla skönheter!
Kram!Jag & klassen på avslutningen i 4:an!

Påsk helgen

Under påskhelgen spenderades tiden med min kusin. Vi var hemma oss min farfar och hade en mysig påskhelg tillsammans. Det är alltid lika kul och spännande med gäster.
Här får ni några bilder!
Mammas Birthday!

Mammas födelsedag var en underbar dag som vi spenderade med mat, tårta och mys! Vi hade det jätte trevligt hela familjen. Min mamma, är världens bästa mamman i hela världen. Utan dig har livet ingen betydelse för mig. Hon betyder allt för mig! Jag är lite sen med att lägga upp bilder men här får ni se några bilder.

Pauls Boutique

Hej bloggen Innan jag ska skriva något så måste jag be er om ursäkt att jag inte ha bloggat på ett tag . Det ha hänt så otroligt mycket runt omkring som jag bara blir tokigt av att tänka på . Som Tex. 1: tänka på klas resa till Fredag 2 : Packa till en annan resa !! 3 :Ta hand om Farfar . mm Men I allafal så har jag kollat otroligt mycket på Topshop . Det har så snygga och elegant saker . Som passar till allt . Men en grej som jag bara är förälskad i är Pauls Boutique väskor . otroligt snygga och färg glatt som passar till sommaren . Deras väskor liknat faktisk lite som Juciy Coture väskor .     

RSS 2.0