Tjejkväll!

Har haft en heldag med min syster. Inte för att det är den enda dagen vi har spenderat tillsammans, nej! Vi brukar umgås jätte ofta! Har pratat en massa, sjungt och skrattat sönder oss! Vi har fixat våra naglar med min nya nagellack som jag bl.a köpte idag. Vi har även planerat en massa nu inför helgen. Tack för idag syster, har haft det underbart! Nu blir det läggdags!

God natt!















Torsdag

Hej alla läsare!
Bloggar väldigt sent men jag har haft fullt upp idag. Som sagt är jag ledig nu två dagar från skolan efter som jag studiedag. Visst är det skönt med studiedagar. Tycker att vi ska ha det oftare faktiskt!
Idag mötte jag upp min syster på hennes jobb, vi tog en runda i stan. Eftersom jag och hon är fikagalna människor, visste vi redan efter första halvtimmen vad vi skulle göra.

Men duktiga nog var vi efter det. Vi gick hela vägen till min farfar som bor nära mig. Tog en fika där med innan vi återvände hem. Då var klockan redan sju! Herregud, jag tror att vi kan gå runt på stan och umgås med varandra en evighet och aldrig tröttna på det. Det är klart jag aldrig tröttnar på henne, älskar henne obeskrivligt mycket. Nu ska vi ha tjejkväll jag och hon!
Kram på er så länge!












Kvällspromenad

God kväll!
Det var så skönt väder ute att jag även efter fotbolls spelandet med vännerna inte kunde hålla mig inne kvällen ut. Kom hem nyss efter en lång promenad. Det är en svalvår vind i luften och det är skönt att bara vara ute. Jag gick en lång promenad i skogen. Nu ska jag duscha och lägga mig!
Ha en fortsatt trevlig kväll alla läsare.















Tvättar!

Nämen hej på er där ute!
Kom hem från skolan och passade på att göra något åt min smutskläder som hade samlats till ett berg likt, Mount everest. Så nu tvättar jag och min syster våra kläder, det går riktigt bra det! Efter det blir det fotboll och plugg.
Vi hörs!













Morning!

God morgon på er!
Har precis vaknat och ska snart dra iväg till skolan. Det är alltid mycket i skolan på  onsdagar, dagar mitt i veckan då jag har alltid fullt upp. Men tack gode Gud att jag har fått den möjligheten att gå i skolan. Stackars dem miljoner barn som inte får någon skola. Men på barnfonden.se och på unisef.se är två av de stora organisationerna där du igenom kan hjälpa dessa barn. Jag tycker vi alla ska hjälpas åt för att förbättra världen genom att hjälpa dessa barn! Gör det idag!

Nu ska jag få i mig cornflakes med hallon och sen blir det att cykla mot framtiden, skolan!
Vi hörs!






Pluggar

Sitter just nu i mitt rum med en massa glosor som jag ska kunna inför imorgon då jag har glosförhör. Jag verkligen älskar engelska. Det är nog mitt bästa ämne i skolan. Det är intressant med språk, häftigt att man kan använda just engelska språket i alla länder i världen. Det är ju som sagt ett internationellt språk, vilket jag tycker är betydelsefullt att kunna!
Ska traggla in de inför imorgon med lite melon som jag imellanåt får i mig. Efter att jag är klar med tragglandet ska jag sova, är dödstrött!
God natt på er!






Elegant

Nu till våren har det kommit en massa snygga nya väskor. En av mina favoriter är Mulberry's Jewelled Lily.
Nu till våren 2011 har Mulberry designat av sin eleganta modell Lily. Det som gör just den modellen speciell är att den är prydd med 2 596 Swarovskikristaller och 460 specialdesignade Mulberry-nitar och alla dessa prydnader är ditsatta förhand. Det tar hela 18 timmar att tillverka den väskan, just handgjorda hantverket gör att det inte ser likadana ut. Gissa hur mycket den modellen av Lily väskan kostar? Jo, ungefär 38 000 kr! Men visst är den häftig, va tycker ni om den?










(Bilder hämtade från chic.se)



Tre steg...

Visst är det så att man har drömmar i livet som tar tid innan man når dem. Har ni någon gång upplevt att ni hindrats av något. Ibland kan man känna att det är jobbigt att passera alla steg för att nå det man vill i livet. Stegen man ska ta innan den blir ens, kan kännas tuffa att ta. Just så känner jag just nu när jag äter min glass. Sluta fundera! Kolla på bilderna så förstår ni...










Yeeeeeees! Äntligen!;)







Vårnytt

Idag var jag och min familj på Hansa city. Vi gick runt i affärerna och kollade på kläder. Vilka fina vårkläder det har kommit. Hade så svårt att välja vad jag ville shoppa. Men jag hittade en massa snygga vårkläder som jag ska fylla min garderob med. Här har ni några bilder. Nu ska jag förbereda mig inför imorgon. Då jag ska till skolan igen. Brukar sakna min klass lite under helgerna, vi har ju så kul tillsammans.
Vi hörs, ha en trevlig kväll!












Lördags bio!

Igår tog min syster mig på bio. Det blev Never say never med Justin Bieber. Vi hade jätte mycigt. På dagen gick vi runt på stan och shoppade sen efter blev det bio. Här har ni några bilder från igår. Kram!












Let's Dance!

Nu börjar finalen av Lets dance 2011. Ska bli skönt att denna tävligen tar slut.  Vilka tror ni vinner? 
Myser med chips och dipp och längtar tills imorgon för då blir det Justin Bieber! Ha en forsatt trevlig kväll!
God kväll på er!












Angel

För några dagar sedan när jag var på Hasa City köpte jag mig lite nya saker. En av de jag köpte var ett långt halsband från BikBok. Tänkte lägga upp en bild på den så ni ser den. Den är ängelformad i guld med diamanter på. Tycker om snygga detaljer som man kan bära på.
Vi hörs!









Klassiskt!

Njuter av en god fika med familjen. Älskar att fika, att fika är ju en klassiker. Det tror jag ni har märkt!;)
Dricker äppelkanel te med en massa goda kakor. Ska kolla på persiska serier och njuta av min fredags eftermiddag. Vi hörs!









Romantic & Preppy

H&M har som alltid en massa snygga kläder. Man kan aldrig gå in i den affären och komma ut utan att ha köpt något. Temat med romantic & preppy temat har väldigt snygga kläder. Just de två stilen med de plaggen ska jag till H&M imorgon och kolla på. Visst är de snyggt!

                         



                          



Gåva

God eftermiddag!
Kom hem nyss från Jenny, har alltid kul med den där tjejen! När jag kom hem fick jag syn på en jätte gullig present som min syster hade lagt på mitt skrivbord. Jag fick ett jätte fint kort med choklad och gissa vad jag fick mer? Gissa! JUSTIN BIEBER- Never say never! Hon vet att han är en av mina idoler.
Tack världens snällaste storasyster för att du är så omtänksam. Jag älskar dig jätte mycket!<3












   


Mango

God kväll alla underbara läsare!
Har ni smakat den nya Marabou-Mango? Det är bara ett måste. Den är jätte god. En fräsch krämig mjölkchoklad  med små mangobitar som ger en söt och fruktig smak. Ett tips till er att köpa den och provsmaka den nya smaken som är en av mina favoriter.








Lycka

Vad är lycka för dig? Lycka har för mig en stor betydelse. Det är en känsla som är väldigt för oss alla. Min lycka är allas lycka och jag kan även sprida mig av den lyckan jag har till andra. För mig är lycka vänskap, kärlek och glädje. Att jag har en underbar familj som stödjer i min vardag gör mig lycklig. Mina gulliga vänner. Min hälsa, välbelåtenhet. Jag tycker att vi alla måste veta hur lyckliga vi är. Lycka är inte något sakligt eller pengar, utan omtanke och kärlek. Tänk på det alla läsare, sprid er lycka och glädje med ett leende!







70-talet

Beställ Nellys nya magazine. Allt om mode och nya vårmodet. Annars kan ni bara besöka hemsidan www.nelly.com och smygläsa magazinet. Nu i vår är 70-talets starka färger med nya mönster tillbaka. Ta ett titt!
Chingeling på er!






Lyxfika

Hej alla stjärnor där ute!
Här får ni se en bild på min underbart goda fika som jag gör. Finns inget som kan slå persiska kakor. Vid vänster av bilden ser ni en av mina favoriter nämligen, shirini papiyoni. Nu blir det fika sen plugg!
Vi hörs senare!










Mellanmål

Idag har jag vart på simhallen med klassen. Vi skulle simma 25 minuter och efter fick vi köra några övningar. Det var länge sen jag besökte simhallen. Brukade vara där alla helger när jag var yngre. Tyckte det var det roligaste stället som fanns. Det var skönt och bada. Efter det cyklade jag tillbaka och efter några timmars lektioner avsluades dagen med att jag även snubblade med cykeln när jag var på väg hem efter skolan. Typiskt!

Just nu slappar jag framför datorn. Kollar igenom Nathalie Schutermans nya klädkollektionen samtidigt som jag äter mig min egna smamskiga mellanmål nämligen vaniljyoghurt med färska björnbär.
Vi hörs senare!









Swarskovski

Här får ni se en bild på mina nya smycken som jag har fått av Mitra! Tjejen i bilden med rosa paljettklänning i bakgrunden är jag själv. Den bilden togs på mig för ungefär ett år sedan.
Tycker om smyckerna väldigt mycket. Skulle passa bra till någon fest med en vacker elegant klänning. Smyckerna är gjorde av swarskovski kristalleri rosa och ljusblått.






Bli stark!

Visst kan det vara gott att få i sig lite kall mjölk. Det brukar jag dricka varje morgon. Det kan även vara gott isamband med lite fika som en bit choklad eller en bulle. När jag var yngre drack jag mer mjölk, det var bara ett måste som en vana. Hur ofta dricker ni mjölk? 

Enligt forskningresultat ger Mjölk längre liv. Idag används mjölk som en återhämtningsdryck som även ger en ökad muskelmassa i större utsträckning. Mjölken innehåller viktiga näringsämnen som kroppen behöver varje dag. Det mest kända mineralämnet i mjölk är Kalcium. Visste ni att om vi dricker en halvliter mjölk eller äter motsvarande mängd av andra mejeriprodukter varje dag så får vi i oss ungefär tre fjärdedelar av våra dagliga kalciumbehov? De som inte äter några mjölkprodukter alls har svårt att få i sig tillräckligt med kalcium. Så från mig till er alla, drick mycket mjölk!






Lillasyster

Att vara lillasyster är väl det underbaraste som finns. Helt seriöst! Visst kan det ibland kännas lite jobbigt att just vara yngst. Men det kan vara skönt för det mesta. Det gäller som lillasyster att vara husets maskot med att ta det jobbet som ingen vill ta ansvar över men för det mesta blir det inte så mycket jag får göra, min duktiga storasyster får allt jobb att göra. Det brukar vara så när man är äldst.

Ska mysa med min syster som stackarn fortfarande är sjuk. Ska ta hand om henne!
Sov gott pluttisar!





Motionerat

Shululu!
Kom hem precis, helt slut! Har vart med Linnea och Emilia. Som ville att vi skulle ta en löprunda. Det gjode vi också, det var bara ta pa på sig sina löparskor och köra! Det var påtiden för min del. Jag har vart sjuk den senaste tiden så jag har inte kunnat träna.
Men nu när det är så fint väder blir det nog flera träningspass i veckan. Nu ska jag duscha och plugga lite matematik!

Ha en trevlig kväll. Kram!








Style Violet

Visst är det fint med lila nu när det närmar sig våren. Just nu har jag fått fart med att städa min garderob och rensar mina kläder. Nu ska nämligen vårkläderna fram. Tycker det är jätte snyggt med ljusa färger nu när det är vår. Här bjuder jag även några stylings bilder på mig med just den färgen jag pratar om nämligen, lila!











Mums!

Hej på er!
Har gjort världens mumsigaste efterrätt, Hallonpannacottapaj med en massa hallon och andra bär garnerat. Ska lägga upp receptet så ni kan mumsa på pajen ni med!
Kram så länge!















Eide Nowroz

Eid Nowroz, är det iranska nyårsfirandet. Ordet Nowroz betyder "ny dag" och traditionen firas i många länder. Framför allt Iran, Azerbajdzjan, Pakistan, Irak, Indien och Afghanistan. Firandet av Nowruz börjar just med vårdagjämningen, firas runt i slutet av mars månad, den första vårdagen. Nowroz firandet varar under flera veckor och innebär många traditionella firanden.
Framför allt är khane Takani, hemstädningen inför våren är något väldigt viktigt. Just städningen var jobbigt för min del. Men det blev riktigt fint här hemma hos mig! Iår är det enligt mig kärlekens år, det märkte jag av våra kärleksfulla fiskar som jag även har lagt upp en bild på här nedan.
Hur som helst, firade vi i söndags kväll Nowroz med min familj och våra underbara iranska vänner. Hade inte skrattat så mycket på länge. Hade en underbart mysig kväll!
Till mina underbara läsare, Eideton Mobarak!














Söndagens belöning!

Sitter med min gulliga syster på balkongen bland alla fina nyplanterade växter och blommor. Vi myser med filt och godis. Vi har vart duktiga idag så jag tyckte vi förtjänade det. Godis är väl bara inte till för lördagar, eller lördagar bara till för godis eller hur blev det nu. Hur som helst har jag och min syster brutit mot den regeln. Vi tar lördagspromenader och äter söndagsgodis, alltid bra med nya livsvarnor.

Snart blir det en snabbdusch och senare en snabbrusch till sängen för att ta en djup skön sömn som jag tror jag verkligen behöver!
Godkväll på er!







Ordning & reda!

Hallo! Trots att söndagar kan vara den långtråkigaste dagen i veckan är den samtidigt den mest behövda dagen i veckan. Hur ska man annars kunna ta igen sig utan att ha en dag bara för sig själv. Idag har jag börjat med att storstäda mitt rum, rensa kländer, köpa nya gardiner och sortera mina smycken. Självklart går det segt och kan tänkas vara långtråkigt men det ger resultat och visst kan det vara skönt med lite ordning och reda.
Jag och familjen åkte en sväng till IKEA snabbt under eftermiddagen. Tog en snabb god fika tillsammans och vandrade vidare runt i affären och plockade på oss en massa ljus och vackra blomväxter!

Nu ska jag hjälpa min underbara syster med söndagsmiddagen som blir en klassiker, kyckling med ris! Mums på den ni, är vrålhungrig!

Ha en fortsatt trevlig kväll alla underbara läsare
Kram!














God morgon!

God morgon söndag!
Sitter och äter mig en god sen söndags frukost med kokt ägg, nypressad apelsinjuice med fullkornsknäckebröd! Har planerat dagen med att vårstäda och ladda energin inför en ny vecka. Här får ni se en bild på min nyvaknade face och frukosten som redan hunnit hamna i magsäcken! Nu ska jag snabbt kolla igenom nya Kicks magasinet som jag imorse hittade i min syster rum. Vill nämligen ha en ny parfym till våren, med en fräsch doft! Har ni några bra tips till vad jag kan köpa?

Kram så länge, nu kör vi igång med städningen!





Mys!

Godkväll alla underbara läsare!

Kom hem nyss, åkte med min söta mamma en sväng till plantagen vid Hansa City. Kollade runt och köpt massor av vackra vårblommor som vi tillsammans ska plantera och dekorera runt i vår lägenhet. Det kommer bli så fint så!
Innan vi åkte åt vi en smaskig middag som min duktiga pappa hade lagat. Nu ska jag ta på mig mina mjukisbyxor och en stor T-shirt och mysa framför TV-en med min underbara familj. 
Hoppas ni alla har en mysig fredagskväll!
Kram!











En dröm...
























































  
Vilken dag! Sitter framför Tv:en i mitt rum och kollar på "keeping up with the Kardashians" programmet som jag bara älskar! Kim är ju en ljuvligt vacker kvinna som man bara inte kan sluta att berömma! Äter mig ett mumsigt mellanmål, pumpafröns macka med ost och paprika med citronte och mjölk som är min favorit! Jag ska sitta vid mitt skrivbord en lång stund under eftermiddagen och skissa kläder, vilket är mitt nya intresse! Tänk vad kul det skulle vara att jobba som designer i framtiden. Det kan jag tänka mig är många tjejers drömmar...
Nu ska jag jag fortsätta drömma och hoppas att jag hinner gå ut på en lång promenad innan det blir mörkt och kallt ute.

Vi hörs!




Äntligen Fredag!

God eftermiddag!
Kom hem nyss från skolan, helt död! Jag bara älskar fredagar, finns ingen bättre veckodag. Än så länge har min dag vart fantastiskt. Jag var tidigt uppe och drog mig iväg till skolan. Där jag har spenderat 6 h åt att bara skratta! Hade som vanligt en effetiv dag i skolan där vi i min underbara klass bara åt muffins, godis och en mängd kakor samtidigt som vi drog på tiden med film!

Just nu ligger jag och myser i soffan med solsken i ögonen. Jag äter en mängd goda frukter kollar serien, Jims värld! Som jag innerligt rekomenderar till dem som har svårt att skratta!




Resten av har jag inte planerat något än men vi får se vad som hittas på!
Chingeling på er så länge!


Söt

Gug vad Bibers är sötta både Justin och Jazzy2323

Stockholm



NK (Hippi) Ja jag var i NK . Tog denna bilden vid dörren innan man går in.



Blev över lycklig när jag såg Chanel trodde först att det var Chanel äffären. Men det



Tog en titt i Harmes . JAg var så glad att få se dessa äffärer det är så att jag kommer från en liten stad så jag har  inte fått träffa dessa underbara saker . MEn jag har bara sätt detta i Internet


Murberry har ottroligt snygga väskor.


Vi tog ochså en fika mitt imot Murberry . !


På väg hem ått var så trött efter allt shoppande med stovletter . Det kändes som min fötter var medövda hemma.

DAG 2


Tog en lyxshek på MAX : BILDEN MED GULIGA MITRA!!!



på kvällen top vi en fika på Wayne´s Coffe

PÅ DAG TVÅ BLEV DET INTE SÅ MYCKET BILDER MEN misspersian.blogg.se har lite mer bilder

Bilder imon

Hej ska sova kommer bilder imon

Shopping inför Stockholm

Hej
Idag har jag varit och köpt saker som jag kommer att behöva i Stockholm.




RSS 2.0