Dr.Martens

Heej !

Har oerhört bråttom. Men endån så ska jag visa ett par skor som jag har skrivit i ett inlägg. Kostade mig 1400 kr. Otroligt snygga. Idag så fyller pappais 50 år och vi ska ut på restaurang viar mer blider sen.









Äpelkaka i regnet

Bonjour…. Idag har undrar om vädret har vaknar på fel sidan . Det regnar och regnar hela tiden . Idag så har jag inte gjort . Jag bakade en äppelkaka helt själv . Är väldigt nöjd. Och blev otroligt gott. Det är mysigt att äta äppelkaka och se regnet genom sitt fönster . En bra kombination (Haha). Men vi hörs sen …




  




Man ser nog inte att det regnar!!


JAG LEVER !

The Lazy Sunday . Hola . Nu är det söndag . Den mest tråkigaste dagen i veckan . Och den mest jobbigaste dagen. Men idag blir det inget av dess det blir mys med familjen . Och extra mycket med syrran som åker tillbacka till Göteborg ikväll. NU så väntar jag på den goda frukosten . Med nybackat bröd . Skriver mer sen !! PS: Skriv gärna kommentarer om förslag eller frågor . <3

Min bästa sommar outfit

Hello läsare

Sommaren håller på at ta slut eller har redan gjort det . Men endå så tänkte jag visa min favvo outfit genom sommaren . Och det blev min outfit som jag hade till stadsfesten i juli .



Kavaj : Bikbok

Klänning : HM
Väska :Bell Shoes (Stockholm)
Skor:Converce


Höst skor

Tjena

 

Idag så när jag var på väg hem efter skolan så började jag tänka på vilket inlägg jag ska lägga in på blogg och efter svårt tänkande så kom jag på skor .Och varför jag tänkte på skor var för att det blir svår nu att hitta ett par perfekt skor som man ska har till vinter eller nu till hösten. Men nu i butikerna börja höst /vinter skorna komma in. Självklar är det roligt att kolla men alla skor är bara svart eller bruna med kedja på eller nitar på . Det blir lite tråkigt att alla går runt i det både unga och gamla. Men jag köpte jag mig ett par DR .Martin boots . Den är otroligt söta. Modellen är Ann röda ( Blanka). Blev lite om växtlig .






RSS 2.0