Disco/Julpynt!

Tjena !!


Hej idag när jag var och shoppade så såg jag när jag var inne i indrednings butiker att allt julpynt har plokats fram . Det är 8 veckor kvar till jul ! ?? Men det var så mysigt att gå runt och kolla på pyntet. Jag och mamma har redan gjort en lista av saker vi ska köpa till pynt. Men jag hittade små discokulor. Dom var så söta. Inget juli pynt passa mitt rum igentligen . Allt pynt är nästa bara rosa, blåt ,grönt och rött. Ni kanske vill se bilder på mitt rum .. Vat tycks KOMMENTERA !!







Hängde dom vid gandinerna !!! Lovley hihihi :)

Stockholm LM

Jag är helt kär i min nya blus. Den är från Stockholm Lm. Blus är perfekt passar till allt , med jeans (både tights uppvavade ) samt skinnbyxor, kostymbyxor och kjol. Den är jätte trendig nu till höst / (vinter).









H&M Nytt!

Tingeling!

Idag kom mina kläder som jag hade bestält online . Var lite rädd att plaggen inte passa . Men det satt perfekt :) Är jätte glad på npgot sätt.

Det finns både positivt  och negativa saker att bestäla online . Men det negativa är att det är lättare att bestäma sig när man har provat plagget . Storleken kan vara fel . Man kanske hade förväntat sig en anna ton av färgen .??





Tisdags mys !

Sitter vid köksbordet men min kop. Jobbar förfult med läxor. När jag är klar med pluggande så skar jag ,   kolla på Top Model . Ska sedan se om jag hitta lite rolgt att läsa i Elle tidningen ! . Och sedan blir det sov dags .!!!





Mysssss!!!

Ligger i sängen och äter twix. Kom och tänka på hur mycket jag skulle vilja ha en cheesburgare från donken just nu. Ska fixa mig och ta en sväng till ICA och köpa mys pys !!! Och kanske hyra en film . Som sedan blir sedd med syrrasn som åker tillbacka imon:)



Hittade en roligt blid !!

Hollaback Girl

Lyssnade på låte precis och fick värsta kiken . Otroligt gammal låt men endån bra . Så efter låt så fick jag energie att städa rummet och göra läxora . VAd tycker ni .. Fick ni inte enegie av låten ?

utställning Kronan





Hej i fredag var jag på en utställning om stårmarkstid och Koronan. Var faktist roligt och väldigt framgånsrikt. Fikade sedan med saft och bulle..!
Det hanlade om det skeppet som seglade på 1600-1700 talet . Och var det största skeppet i Sverige . Och det sjönk i södra Öland. Nu så håller dom på att let rester av skeppet i 30 år . Och om ca 5 år är hela utgravningen klar . I skeppet så hade dom ca 400 kanoner och 1700 människor och bara 40 av dom överlevde .




Så här ser det undervatten så som dom utgraver alla rester av skeppet .




Pengar som man har hittat i skeppet .

Animals

Mycket djur just nu. Riktigt snyggt tycker jag och är väldigt supen på att slå till på rådjuret från Wildfox..


                           

Lördag !!!!

Hej !!! Förlåt om jag inte har bloggat på en vecka (ohhops). Har haft mycket (Som jag alltid säger ) . Jag har tyvärr ingen kamera . Syrran tog med sig till Götan . Men iallafalhar  jag har fått en ny laptot . Som jag ska ha i några månader .. Hoppas det blir några år istället.





RSS 2.0