Gott nytt år!

Gott nytt år från Kalmar! NU blir det nyårsfest! :)

photo edited for free at www.pizap.com

Nyårsklänning!

Efter jul så börjar man tänka på nyårsklänning som man ska ha. Och om man är i god tid så kan man beställa från internet! Men det flesta börja tänka på det efter jul! Det kan ju bli lite stressigt. Så blev det med mig! Jag vet tyvärr inte vad jag ska ha på mig!! Få nog röja garderoben och hitta en klänning!    Men visar lite tips på klänningar!


Clean upToday

Hej min fina läsare

 

Föst och främst vill jag säga God jul hoppas att alla har fått en fin jul och fina presenter , själv så  fick jag det !

 

Men idag så har jag inte gjort något speciellt förutom att jag har städat rummet och varit på city och kollat runt på mellandagsrean! Snart så blir det Taco in the house!Fick Juciy Cutore parfum och Make up store Home Spa!


mamma :(


One day left !

One day left !

Det är bara en dag kvar tills kära julen! Hoppas att alla är klara med julklapperan fast det är jag inte! Ligger lite risigt till men som ni vet så ska jag till stan idag och försöka nappa till de sista julklappen .
Burger King!!

Hej sitter här på Burger king en söndags eftermiddag ! Har det väldigt roligt ,
Och jag har inte gjort något specielt för utom att shoppa ! Sedan ska jag hem och
Kolla på MEAN GIRLS 2Mot stan !

Hej nu börjar jag åka mot stan . Ska jul handla . I går var jag i stan med
Clara och Alva , Visar snart vad jag köpte !Rosa


Food time !!
Chingeling så länge !!!

Victoria Secret

Victoria’s Secret är den mest efterlängtade fashion show enligt mig! Jag älskar det. Modellerna , ja va kan man säga. Showen är så lekfull och modellerna så snygga . Hela showen är som ett stort Party!


Söta

Tjena !!! <3


    Tack för allt  !!! Var och kollade på min statistik och har märkt att det har kommit 31 nya läsare! Tak så mycket också för alla söta kommentarer! Jaa vad kan man säga …. Bloggen börjar på uppåt ! Var på Google och sökte på mitt namne . Och  det kom upp i sök saken !!!!! 


Tack alla min fin läsare . Ni är så söta som godis <3<3 Kärlek till er alla <3<3


NikeTjena !

 

För några veckor sedan så var jag i stadium och fick syn på dessa. Dom är fett sköna och snygga älskar  den fina färgen .  Jag har aldrig viljat ha jogging skor på mig inne i stan fast nu så är det bara min Nike skor som följer med när det ska shoppas !

YES !!


RSS 2.0