Så härar blev det till slut..

Hej kära läsare!!

 

Ni vet att jag hade gjort ett inlägg om öronhängen till ett bröllop som jag skulle var ringbärare. Jo hur ska man säga allt gick ju bra som ett bröllop ska va. Jag hade en otrolig stress när jag vaknade med håret .klänningen och (sminket) . Att min frisyr inte passar mig. Och att något skulle gå fel i kyrkan .

Förlåt med detta inlägget blev sent .
Jag och min syster <3


Bio

Hej !  Idag var jag och kollade Bridesmaids  . En otrolig film. Vilken komedi kan man säg. Jag skrattade från början till slutet. Rekomemdrar verkligen denna film .
Versace for H&M

H&M designersamarbetet i höst är ingen mindre en Versace .Kollektionen innehåller dam- och herrplagg, accessoarer samt utvalda inredningsartiklar. Den kommer att säljas i cirka 300 butiker världen över och online från den 17 november. Dessa plagg man kommer att se är mera inspererad med skin, nitar,svart och mera . är super glad och bara längtar tills dess.

Vilka örhängen passar till bröllop? (Hjälp mig)!!

Hjälp mig !!!

Vilka öronhängen passar till ett bröllop jag måste köpa ett par öronhängen till ett bröllop . Jag ska vara ring bärare . Och jag åker på Fredag morgon. Jag har en sån stress . Jag har varit och letat men jag kan inte bestämma mig .Jag behöver eran hjälp.

 

Kan ni vara snälla kommentera vilket nummer som är snyggast till ett bröllop till mig!!!Liknade modell som visas 


1.
2.

3.4.


5.


6.


RSS 2.0