Shopping

Heej Kött och BlåBär ^^

Var och köpte nya stövlar min gamla gick sönder så jag behövde ny. 400 kr Plus 10 % rabbat gick dom på från skokällaren. Köper aldrig skor därifrån men dom var dom snyggaste så man tar ju dom
Du kanske setr skorna så bra. Så här kommer en liknade bild på skorna...!^^ :)
Liknade men dom är från skokällaren och den bild fråm HM

Tja

Hej kött och Blåbär

Idag har jag bara haft arbetspass hela tiden i skolan skit tråkigt. Men efter det så gick jag och pappsen till Max och sedan till Skorkällaren och köpte stövlar min gick sönder. Det kommer mer bildre på det efter detta inlägget men ska gör matte snart det är lätt för det är geometrisoo nice. Men nu ska jag gör ett annat inlägg.


http://youtu.be/XvF0sYqsmao Min bästa jullåt lyssna

Bye Bye  Kött och Blåbär

Pizzaklubba? ^^

Tänk om man kunde gör klubbor i  froma av pizza ?... men vänta det kan man ju göra ....! :)
 ¨¨
 


 

Men gud det ser så fake ut... Men det är det ej... Men faktum med kan man göra pizzaklubor hemma vill prova när jag gör pizza någon gång... ^^ :) 


Bye Bye Kött och Blåbär

Veckans Mode

Här kommer veckans mode !

börjat med vinter mode... Tog det jag tycker är snyggt ... Det var allt som jag gillade dena veckan ....hih det är ju bara början av veckan men det kan vi väll skit i !!
Bye Bye kött och blåbärDagen sötisar

 

 

 

 

 

 

 


Hej kött och blåbär

Hej idag har jag varit i skolan inte gjort så mycket matte och andra skit. Hade också hemkunskap och då började en kille som heter Filip och jag att prata om blogg. Han har ochså en blogg och då märkte jag hur jag saknar blogg skrev ju inte på ett tag.. But now i back

Snäll om du vill att jag ska skriva om någor specialt så skriv ett kommentar

 

Bye Bye kött och blåbär


Är tillbaka

Hej nu är jag tillbaka !. Jag vill bara börja igen kände att det kan var ett steg i livet på ett sätt men vem vet allafal. Nu kommer jag upptader en gång om dagen för.

 

 

 

 

Vi ses Romi !


RSS 2.0