Sön !

Hej allihopa!

 

Förlåt om jag inte har bloggat på ett tag har varit sjuk! Men nu så känner jag mig bättre och orkar tänka på massa .. Jaha väntar tills mamma ska komma hem så vi kan äta men ska försöka att göra klart min persiska läxa! Imorgon så väntar sig ett stort möte i fyra timmar med gruppen och på torsdag DANSEN. Felt plötsligt så vaknar jag igår och märker att det är helt vitt!! Blir väldigt glad och positivt tänkande!! Men så börjar jag tänka på att det är bara slavs fast när jag såg att det är kramsnö för att ett par barn sprang runt och gjorde änglar!

 

Syns senare min änglar!


Stylisterna

Hej nu har andra säsongen börjat av stylisterna ! Är tagga och förväntansful!
Puss och Kram Romina


My Monday !

Heej !!

 

Måndag som alla andra måndagar så har det gått segt! Föst så var det skolan ..  Och sedan när jag kom hem så har jag gjort mina läxor medans jag har suttit vid datorn ...Det går ju bättre då … NOT !. Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar och sedan så ska jag städa mitt rum och fixa naglar..

 

xoxo Romina!Alla har varit små !


All that love

Hoy sweetsis

Dessa två nagellack fick jag i julklapp av min syster. Otroligt fina färger passa perfekt nu efter jul … ene (efter jul)  …..Olah amigos!

Hålla ! Idag har jag inte gjort något … Bara sovit och varit och joggat! Men nu ska jag städa och packa till imon för då blir det simhallen! Med Clara och Linnea dom går i min parallell klass… kanske är lite konstigt att jag umgås med dom. Men Neeeeejjj ! <3 Och sedan ska jag laga bön sallad med kakaroner till imon ! lägger upp bilder senare !!!!Natti Natti

God natt min fina läsare !! Skriver mer imon!

RSS 2.0