Hetta!

Gud! Jaaa Herregud! Det är ju sommar ute ju. Varmt som bara den. Man kan inte ens sätta sin fot utanför dörren då svettet börjar rinna ner från pannan. Idag eftermiddag åker jag och min kära klass på klassresa. Resan tar oss till en "by" och ingen hollywood är planerat för denna gången.
Tänk vad tiden går fort! Snart slutar jag femman och börjar på högstadiet med en helt ny klass. Tycker om min nya klass den med. Alla såg så glada och snälla ut sist jag träffade nya klassen.
Ikväll kommer alla föräldrar + min syster (som jag har tvingat komma) att befinna sig i byn. Där det ska grillas och gillas och trillas med en massa festligheter. Jag har tömt hela kylskåpet som jag ska ta med mig så inte klassen svälter under ett dygs övernattning. Detta går bara inte att jämföra med Robinsson, vi pratar om en större utmaning! Det sägs nämligen att stugan som vi bor på består av en massa spö...
Nehe, där sattes det tre punkter för om vilka det är ska ni inte få veta nu. Mer om mina nya vänner kommer att presenteras imorgon.

Vi hörs alla skönheter!
Kram!Jag & klassen på avslutningen i 4:an!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0